Inghetata artizanala sau “gelato” asa cum o numesc italienii este realizata in fiecare zi in laboratorul fiecarei gelaterii La Romana cu ingrediente naturale pentru: lapte organic,oua biologice, smantana proaspata.
Principalul ingredient al unei inghetate artizanale este laptele proaspat bio, provenit de la ferme certificate , la care se adauga produse atent selectate, precum fructele uscate, alunele de Piemont , ciocolata cu boabe atent selectionate din Ecuador , migdale din Avola si multe altele, pentru a garanta mereu un produs veritabil de inalta calitate.
La Romana a ales pentru voi cele mai bune produse de pe teritoriul italian, prelucrate printr-o metoda exclusiva: „pisarea”, un proces prin care produsul este zdrobit, dar nu filtrat, obtinand un gust care pastreaza toate notele aromate ale fructului: Pesto di Pistacchio, Pesto di Noce, Pesto di Nocciola Trilobata.
Proprietatile benefice numeroase ale fructelor uscate le fac sa fie un nutrient valoros in alimentatia de zi cu zi. Gelato-ul La Romana poate fi considerat un aliment complet datorita continutului sau de proteine, grasimi nobile din lapte, smantana si calciu. Adaugarea fructelor uscate selectate creste valoarea nutritiva si proprietațile organoleptice ale acestui aliment delicios.
Pentru a garanta cremozitatea, prospetimea si gustul gelato-ului noastru, producem cantitati mici, in diferite momente ale zilei, pentru a ne asigura ca durata medie a acestuia nu depaseste trei ore. Precum pictorii care aplică vopselurile pe pânză, artizanii noștri se joacă cu texturi și gusturi, punând spiritul autentic italienesc în fiecare cornet sau cupă de gelato.
Inghetata artizanala sau “gelato” asa cum o numesc italienii este realizata in fiecare zi in laboratorul fiecarei gelaterii La Romana cu ingrediente naturale pentru: lapte organic,oua biologice, smantana proaspata.
Principalul ingredient al unei inghetate artizanale este laptele proaspat bio, provenit de la ferme certificate , la care se adauga produse atent selectate, precum fructele uscate, alunele de Piemont , ciocolata cu boabe atent selectionate din Ecuador , migdale din Avola si multe altele, pentru a garanta mereu un produs veritabil de inalta calitate.
La Romana a ales pentru voi cele mai bune produse de pe teritoriul italian, prelucrate printr-o metoda exclusiva: „pisarea”, un proces prin care produsul este zdrobit, dar nu filtrat, obtinand un gust care pastreaza toate notele aromate ale fructului: Pesto di Pistacchio, Pesto di Noce, Pesto di Nocciola Trilobata.
Proprietatile benefice numeroase ale fructelor uscate le fac sa fie un nutrient valoros in alimentatia de zi cu zi. Gelato-ul La Romana poate fi considerat un aliment complet datorita continutului sau de proteine, grasimi nobile din lapte, smantana si calciu. Adaugarea fructelor uscate selectate creste valoarea nutritiva si proprietațile organoleptice ale acestui aliment delicios.
Pentru a garanta cremozitatea, prospetimea si gustul gelato-ului noastru, producem cantitati mici, in diferite momente ale zilei, pentru a ne asigura ca durata medie a acestuia nu depaseste trei ore. Precum pictorii care aplică vopselurile pe pânză, artizanii noștri se joacă cu texturi și gusturi, punând spiritul autentic italienesc în fiecare cornet sau cupă de gelato.
Din 2009 La Romana adauga lapte proaspat bio si oua organice provenite de la ferme certificate pentru a garanta mereu o inghetata veritabila de Inalta calitate.
Pentru a obtine un produs cremos si consistent, La Romana pastreaza traditia si foloseste doar smantana proaspata.
Proprietatile numeroase ale fructelor uscate le fac sa fie un nutrient valoros in alimentatia de zi cu zi. Inghetata noastra poate fi considerata un aliment complet datorita continutului sau de proteine, grasimi nobile din lapte, smantana si calciu. Adaugarea fructelor uscate selectate creste valoarea nutritiva si proprietatile organoleptice ale acestui aliment delicios.
Gelato-ul La Romana contine o mare cantitate de fructe proaspete, de aceea o parte dintre gusturi sunt sezoniere.
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |