Patiseria este o arta riguroasa, o stiinta exacta care imbina forma si continutul, o perceptie estetica care se exprima prin simturi, eliberand senzatii inconfundabile. Ca Maestri gelatieri cream opere de patiserie, modelandu-ne materia prima aleasa: Inghetata.
In bucatariile artizanale La Romana, ne punem toata priceperea si pasiunea in crearea de deserturi care surprind aromele tale preferate in texturi fine, inconfundabile. Realizam o gama larga de specialitati de patiserie pentru toate ocaziile, de la deserturi personalizate pentru zilele de nastere, la portii mici, de servit cu lingurita.
Secretul celor mai iubite deserturi din lume? Folosim doar ingrediente naturale de inalta calitate: lapte, oua si unt din ferme ecologice, frisca artizanala, fructe proaspete si gemuri naturale certificate organic, alune de padure de Piemont, migdale din Avola. Si o multime de alte seminte si fructe uscate rasfatate de soarele Italiei.
Din 2009 La Romana adauga lapte proaspat bio si oua organice provenite de la ferme certificate pentru a garanta mereu o inghetata veritabila de Inalta calitate.
Pentru a obtine un produs cremos si consistent, La Romana pastreaza traditia si foloseste doar smantana proaspata.
Proprietatile numeroase ale fructelor uscate le fac sa fie un nutrient valoros in alimentatia de zi cu zi. Inghetata noastra poate fi considerata un aliment complet datorita continutului sau de proteine, grasimi nobile din lapte, smantana si calciu. Adaugarea fructelor uscate selectate creste valoarea nutritiva si proprietatile organoleptice ale acestui aliment delicios.
Gelato-ul La Romana contine o mare cantitate de fructe proaspete, de aceea o parte dintre gusturi sunt sezoniere.