ZILNIC 10.00-22.00 BUCUREȘTI | BRAȘOV | CLUJ-NAPOCA
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Golosa ai frutti di bosco
Foietaj aromat și cremă chantilly cu inimă și decorațiune de fructe de pădure proaspete.
185.00 lei / kg
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Descriere
Tortul Golosa ai frutti di bosco vă va încanta cu o combinație de foietaj aromat și cremă chantilly cu inimă și decorațiune de fructe de pădure proaspete.
Un desert va face mereu parte dintr-un eveniment important sau o seara frumoasa alaturi de cei dragi!
Noi, in laboratorul artizanal La Romana, încercam în fiecare zi sa-ti transformam visele în realitate, producand torturi de inghetata personalizate , cremoase si delicioase!
Ingrediente:
Produse similare
Tort Biscotto Della Nonna
Inghetata Biscotto della nonna, inghetata Cremino, biscuiti fragezi cu cacao si crema de alune cu cacao
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Chantilly ai Frutti di Bosco
Pandișpan înmuiat în gem bio de fructe de pădure, înghețată semifreddo cu cremă chantilly și un strat de gem bio
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort Chantilly Ai Frutti Di Bosco
Semifreddo Chantilly , blat de pandispan, fructe de padure și gem de fructe de padure.
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Coffee Cremino
Semifreddo de cafea cu frișcă, ciocolată neagră și cacao
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort Tiramisu Croccante
Pandișpan cacao însiropat cu cafea și semifreddo mascarpone, întregit de bucățele de migdale crocante
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort Golosa Al Cioccobiscotto
Semifreddo Chantilly,foietaj,sos de ciocolata, biscuite cacao
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din: