ZILNIC 10.00-22.00 – BUCUREȘTI : AFI COTROCENI, BĂNEASA SHOPPING CITY, PARKLAKE & CALEA VICTORIEI 103-105 | BRAȘOV: AFI BRAȘOV
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Tort Golosa Al Cioccobiscotto
Semifreddo Chantilly,foietaj,sos de ciocolata, biscuite cacao
140.00 lei / kg
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Descriere
Semifreddo Chantilly , foietaj , sos de ciocoalata si decor de biscuiți cu ciocolată.
?????? ?? ?????????????? este un desert creat în laboratorul La Romana după o veche rețetă găsită într-un salon de înghețată din Rimini, Italia, într-o carte mare, prăfuita, scrisă de mână de Vito Zucchi. A fost nevoie de timp ca să putem recreea acest delicios tort, deoarece unii pași nu erau clari.
O dată terminată, spre marea noastră satisfacție am descoperit că această rețetă a fost facută cu ingredientele mele preferate. Un cadou neașteptat de la tatăl meu.
INGREDIENTE:
Produse similare
Golosa al cioccobiscotto
Foietaj, cremă chantilly, ciocolată cu biscuiți de ciocolată, aluat de cacao
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort Chantilly Ai Frutti Di Bosco
Semifreddo Chantilly , blat de pandispan, fructe de padure și gem de fructe de padure.
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Chocolate Biscuit
Semifreddo cu biscuite si frișcă, ciocolată și biscuiți de ciocolată
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Croccante della nonna
Semifreddo Croccante della nonna si glazura de caramel si migdale caramelizate
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tiramisù Croccante
Cremă mascarpone, pandișpan cu cacao înmuiat în sirop de cafea, bucăți de migdale crocante
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort Frutto della passione con composta di pesche
Semifreddo Frutto della passione con composta di pesche, gem de piersici si fructul pasiunii
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din: