ZILNIC 10.00-22.00 BUCUREȘTI | BRAȘOV | CLUJ-NAPOCA
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Tort Golosa Al Cioccobiscotto
Semifreddo Chantilly,foietaj,sos de ciocolata, biscuite cacao
175.00 lei / kg
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Descriere
Semifreddo Chantilly , foietaj , sos de ciocoalata si decor de biscuiți cu ciocolată.
?????? ?? ?????????????? este un desert creat în laboratorul La Romana după o veche rețetă găsită într-un salon de înghețată din Rimini, Italia, într-o carte mare, prăfuita, scrisă de mână de Vito Zucchi. A fost nevoie de timp ca să putem recreea acest delicios tort, deoarece unii pași nu erau clari.
O dată terminată, spre marea noastră satisfacție am descoperit că această rețetă a fost facută cu ingredientele mele preferate. Un cadou neașteptat de la tatăl meu.
INGREDIENTE:
Produse similare
Cioccocream
Semifreddo Crema dal 1947, cremă de alune de pădure cu cacao, semifreddo Gianduia, ornat cu frișcă organică și ciocolată
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort 4 Chocolates
Semifreddo cu ciocolata, pandispan cu ciocolata neagra, sos de ciocolata alba si ciocolata Ruby
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Crunchy Panna Cotta
Semifreddo de panna cotta si frișcă, caramel și nuci caramelizate
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Croccante della nonna
Semifreddo Croccante della nonna si glazura de caramel si migdale caramelizate
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Caramello salato con noci pecan
Semifreddo Caramello Salato con noci pecan si nuci pecan glazurate
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort Tiramisu Croccante
Pandișpan cacao însiropat cu cafea și semifreddo mascarpone, întregit de bucățele de migdale crocante
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzi telefonice : 0739.100.200. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.
Poți ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din: