ZILNIC 10.00-22.00 BUCUREȘTI | BRAȘOV | CLUJ-NAPOCA | CONSTANȚA | IAȘI
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Tort Golosa Al Cioccobiscotto
Semifreddo Chantilly,foietaj,sos de ciocolata, biscuite cacao
185.00 lei / kg
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Descriere
Semifreddo Chantilly , foietaj , sos de ciocoalata si decor de biscuiți cu ciocolată.
?????? ?? ?????????????? este un desert creat în laboratorul La Romana după o veche rețetă găsită într-un salon de înghețată din Rimini, Italia, într-o carte mare, prăfuita, scrisă de mână de Vito Zucchi. A fost nevoie de timp ca să putem recreea acest delicios tort, deoarece unii pași nu erau clari.
O dată terminată, spre marea noastră satisfacție am descoperit că această rețetă a fost facută cu ingredientele mele preferate. Un cadou neașteptat de la tatăl meu.
INGREDIENTE:
Produse similare
Golosa al cioccobiscotto
Foietaj, cremă chantilly, ciocolată cu biscuiți de ciocolată, aluat de cacao
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort Bacio di dama con mandorle tostate
Inghetata Bacio di dama con mandorle tostate, inghetata Cremino , migdale prajite si crema de alune cu cacao
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort Meringa Ai Frutti Di Bosco
Semifreddo bezea,semifreddo Chantilly, gem de fructe de padure si fructe de pădure
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort 4 Chocolates
Semifreddo cu ciocolata, pandispan cu ciocolata neagra, sos de ciocolata alba si ciocolata Ruby
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tiramisù Croccante
Cremă mascarpone, pandișpan cu cacao înmuiat în sirop de cafea, bucăți de migdale crocante
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Tort Frutto della passione con composta di pesche
Semifreddo Frutto della passione con composta di pesche, gem de piersici si fructul pasiunii
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din:
Comenzile pentru torturi se plasează atât în persoană în gelateriile noastre, cât și telefonic la numărul aferent locației din care doriți să faceți ridicarea. Torturile comandate se pot ridica din locațiile Gelateria La Romana dal 1947 de mai jos. Plata se face numerar sau card la ridicarea comenzii.Pentru comenzile mai mari de 200 lei se solicită un avans de 100 lei.
Poți comanda și ridica personal tortul comandat în gelateriile noastre din: